Edhe pse nuk duket shumë qartë, po ju themi se vajza në foto është bukuroshja Luana Vjollca.

Ajo ndodhet në oborrin e korpusit universitar, në qendër të kryeqytetit. Është e kuptueshme që nuk shihen studentë të tjerë përveç Luanës, sepse është natë.

Vajza “shembullore” përveçse ka ngatërruar orarin e mësimit, po ha dhe patatina, e ka veshur dhe taka.

Luana, meriton të të thyejnë një notë në sjellje, po meqë je e bukur, dhe ne të kemi xhan, po u kërkojmë të të falin kësaj here. Bluetooth

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here