Luana Vjollca nuk i thotë jo asajAjo ka linja perfekte dhe shumë njerëz mund të mendojnë që Luana Vjollca gjithë ditën e kalon e uritur.

Në të vërtet, jo. Luana e pëlqen dhe e shijon ushqimin, bile edhe atë që është burim kalorish.

Luana, nuk mund ti rezistoj picave dhe këtë e ka treguar edhe një here.

Ndryshe, Luana ushtron në palester, por pa e tepruar.

Luana Vjollca nuk i thotë jo asaj

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here