Një këngëtare, e cila sa herë që shfaqet sjellë freski dhe veçanti, përmes stilit dhe këngëve që realizon, ajo nuk di të ndalet së punuari, gjithmonë sjell në treg këngë të veçanta.

Është kjo këngëtarja nga Shqipëria Lori e cila kësaj radhe realizon këngën e cila titullohet “Nuk je ti” .

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here