Lori: Kjo ishte pyetja më e vështirë. Unë kam vite e vitë që vi, aq më tepër tani që e mora mirënjohjen. Radioja juaj më jep ende vullnet që të punoj, pasi jeni shumë të mirë dhe i meritoni projektet tona, dhe muzikën e mirë që e bëjmë.* Se do të jetë e gatshme si gjithmonë të vijë në Top Kosova Radio?

Lori: Më fal, kush nuk e ka qejf këtë. Paraja është e domosdoshme, por nuk është vetëm paraja, nëse mendon vetëm për para nuk ke vlera, nuk ke njerzillëk brenda vetes.* Se do të fitojë më shumë para se vitin që shkoi?

Lori: Asnjëherë nuk kam pasur, por vetëm gjëra pozitive, gjithmonë xhelozia duhet të jetë pozitive, pasi nëse nuk e ke, nuk mund të ecë përpara. Kur dikush ka bërë diçka të bukur duhet t’i thuash “Hallall!”*Se nuk do të ketë kurrë inate, apo zile me arstistët e tjerë?

Lori: Unë gatuaj më shumë, më pëlqen të gatuaj kur kam kohë, shumë gjëra, jo vetëm patëlxhana.*Se do të mësojë të gatuajë më shumë, përveç se patëllxhanë të mbushur?

Lori: (Qesh). -Duhet ta thonë të rinjtë. Unë mendoj se ishalla ka sa më shumë martesa të lumtura. *Se do t’i martojë më shumë të rinj me zërin e saj?

Lori: Nuk e di, unë mendoj se kam arritur në atë fazën e kurimit tim, por nuk dihet, pasi unë i dua ndryshimet, besoj se do të ketë ndonjë ndryshim, por jo drastik, pasi njerëzit lodhen duke të parë njëjtë.*Se do të ndryshojë look?

Lori: Kjo është e tepërt, për dy e di që do t’i kem, por prit se më duket se unë i kam bërë pesë, duke llogaritur dhe ato që ishin në programet festive.*Se do të bëjë pesë hite me video?

Lori: Unë jam bërë elegante, kam filluar qysh në fundin e vitit që shkoi, dhe tani ndjehem më elegante.*Se do të bëhet më elegante?

Lori: Patjetër.*Që do të vishet ende me styling?

Lori: Atë nuk e di unë, varet, Zoti se si e ka shkruar.*Do të martohet?
E ftuar në ditët e parë të Vitit të Ri në “Pro Shqip” në Top Kosova Radio ka qenë këngëtarja, e cila u votua si më e mira për vitin që shkoi,

Lori. Ajo ka marrë mirënjohen e radios sonë si “Top këngëtarja e vitit 2011”, duke lënë pas shumë emra të njohur të femrave këngëtare. Duke uruar të gjithë shqiptarëve sa më të bashkuar, ajo i është përgjigjur pyetjeve atraktive mix-max me një buzëqeshje të ëmbël. Lori tha se ajo i mban premtimet, sidomos për gjërat që kanë peshë, ajo e mban fjalën. Por, çfarë premton ajo për këtë vit. /Intervistoi M. Gjokaj/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here