Lori Hoxha ngre këmbët dhe kërkon një jetë plot mëkate!Për të shkruhet gjatë gjithë kohës sepse trashëgimtaria e Top Channel, Lori Hoxha është një nga personazhet që tregon më tepër dhe gjithashtu gjithnjë në vëmendjen mediatike.

Këtë herë ajo ka publikuar një foto në Instagram në një nga udhëtimet e saj të shumta, ku nuk dihet nëse është larguar sërish apo është foto e vjetër. Këtë herë ajo ka treguar këmbët e saj dhe gjithashtu palmat e një vendi ekzotik.

Megjithatë ajo çfarë ka habitur më shumë ka qenë dixhitura e fotos ku Lori shkruan në gjuhën angleze. “Gjithçka për të cilën kam nevojë është një jetë me mëkate,”-përfundon Hoxha në postimin e saj.

Lori Hoxha ngre këmbët dhe kërkon një jetë plot mëkate!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here