Lori Hoxha kopjon Kiden Trashëgimtarja e Top Channel si dhe një nga fashionistet më të pëlqyera në Shqipëri Lori Hoxha ka kopjuar sërish.Fillimisht “kopjoi” Arbanën duke u veshur njëjtë si ajo e ndërsa tani Lori është veshur si Kida.

Para disa kohësh Kida është parë me një “jumpsuit” jeshile, me temina.

Dhe me një fustan me prerje dhe ngjyrë të njëjtë është paraqitur Lori gjatë festimeve të Vitit të Ri.

Lori Hoxha kopjon Kiden

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here