Lori Hoxha kopjon Kendall JennerNjëra prej trashëgimtareve të kompanisë mediatike shqiptare, Top Channel, Lori Hoxha tashmë njihet për jetën e saj të luksit dhe për stilin mjaft modern të veshjes, duke zgjedhur herë pas here modelet e personazheve të njohur të botës së Hollywoodit. .

Në foto ajo shihet me një palë atlete “Stella Mcartney” njësoj si Kendall Jenner.

Lori Hoxha, ndër të parat fashioniste shqiptare, që i ka pëlqyer dhe i ka veshur atletet me platformë “Stella Mçartney”, njëlloj si Jenner apo Kruger.

Lori Hoxha kopjon Kendall Jenner

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here