Lori "fashionistja" e estradës Lori është një nga këngëtaret që gjithmonë sjellë risi në tregun tonë muzikorë. Ajo nuk vjen vetëm me këngë, por edhe me stile të reja.

Lori, është e njohur edhe si “fashioniste” dhe një nga këngëtaret më të pasionuara pas “shopingut”. Lori, posedon veshje të markave më të njohura botërore.

Këngëtarja duket IN falë një përzgjedhje shumë kreative të veshjeve dhe aksesorëve.

Lori "fashionistja" e estradës

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here