Lori e rrezikon jetënLoreta Kaçka-Lori, që pëlqehet për muziken dhe stilin e saj, ka edhe një pasion – vozitjen.Këngëtarja është tejet e dhënë pas vetures së saj dhe thonë se shpejtësia i dhuron shumë adrenalinë.

Lori, di të ngasë edhe pa duar dhe këtë e shohim edhe në këtë fotografi. Kjo, është shumë e rrezikshme, por Lori shihet se po kënaqet dhe po e shijon momentin.

Me pak fjalë, Lori qenka trime e vërtetë në timon

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here