Lori dhe i dashuri mesazh të koduar njëri-tjetrit? Që kur marëdhënia e tyre është bërë publike, disa nga momentet më të bukura mes Lori Hoxhës dhe partnerit të saj, Visit, kanë qenë gjithnjë në syrin e fansave.

Kështu, nuk kanë kaluar pa vëmëndje as statuset e fundit të tyre të “kodifikuara” ku si duket ia kanë kushtuar njëri-tjetrit. Emëruesi i përbashkët që ata kanë zgjedhur si përshkrim krah fotove të postuara, në të dyja rastet është fjala “yll” .

“Lojën” e nisi i pari Vis ii cili shkroi: “Ajo do që të shoqërohet me një djalë yll, me diellin, hënën dhe një djalë yll”. Nuk vonoi as postimi i Lorit më pas e cila duket se ia ka ksuhtuar tërësisht vetes: “Dua të të shoh të shkëlqesh sepse e di që ti je një yll”.

lori

Duke gjykuar nga afeksioni i shprehur vazhdimisht dhe sa bukur duken krah njëri-tjetrit, i urojmë çiftit që të shndërrijnë sa më fort si yjet në qiellin e dashurisë së tyre. /inTV/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here