Një e papritur e vogël i ka ndodhur Jennifer Lopez gjatë një konference për shtypin të fondacionit të bamirësisë “Maribel”.

Ky fondacion i është krijuar nga këngëtarja bashkë me motrën e saj në ndihmë të fëmijëve në vështirësi. Lopez pengohet dhe rrëzohet gjatë zbritjes së shkallëve.

Vetëm ndërhyrja e shpejtë e truprojave ka bërë që këngëtarja 42 vjecare të mos pësonte një rënie katastofike.

Ajo ngrihet ngadalë dhe vazhdon normalisht mbrëmjen duke buzëqeshur dhe duke firmosur autografe.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here