Jennifer Lopez pësoi edhe një tjetër problem me garderobën e saj në një koncert së fundmi.

Duke e parë një pjesë të gjoksit të saj jashtë, shtrohet pyetja nëse mendoni se Jennifer Lopez duhet të veshë më shumë rroba?

Kjo nuk është hera e parë që Jennifer ka probleme të tilla. Kujtojmë edhe rastin e prezantimit të saj në Academy Awards 2012 por që si zakonisht këngëtarja dhe aktorja 43 vjeçare, reagon me qetësi dhe humor.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here