Jennifer Lopez dhe Marc Anthony janë ndarë për shkak të besimit të tyre.

Krijuesja e hitit “On the floor” – e cila i dha fund martesës së saj pas shtatë viteve muajin e kaluar – kishte insistuar që t’i dërgoj fëmijët në një shkollë të saintologjisë, me të cilën ide nuk është pajtuar Marc. 

“Jennifer dhe Marc nuk kanë mundur ta shohin më në sy njëri-tjetrin pas kësaj zënke. Ai nuk dëshironte më probleme dhe kështu që i dha fund martesës së saj”, tha një burim.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here