Jennifer Lopez ende nuk ka arritur që të flejë tetë orë , pavarësisht se i ka dy binjak.

Këngëtarja, e cila është e martuar me Marc Anthony që nga viti 2008, thotë se ajo nuk mund të pushoi shumë sepse fëmijët e saj ende nuk janë mësuar me rutinën e zakonshme të gjumit.

Ende përpiqem që të fle tetë orë në natë. Bebet flenë gjatë natës por jo edhe shumë në mëngjes dhe kjo ma prish gjumin”, tha ajo.

“Kjo sepse shpesh me duhet të punoi deri në mesnatë – ndonjëherë edhe më shumë”, ka thënë ajo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here