Ylli i muzikës Pop Jennifer Lopez ka folur gjithmon për fëmijërinë dhe jetën e saj.

Ka treguar sakrificat që i është dashur të bëjë në jetë për hir të karrierës së saj, sidomos në dashuri. Dhe dëshira që ka shprehur së fundmi është.

Pse një ditë të mos jem presidente e ShBA-së. Do të isha fantastike dhe e drejtë”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here