Princesha Charlene e Monakos ishte e pranishme në hapjen e ekspozitën “Grace Kelly”, në Melburn.

Ajo me një look të ri flokësh dhe me një fustan serioz dhe elegant është prezantuar denjësisht si një pjesëtare e familjes mbretërore.

Ngjyra pranverore dhe model flokësh që i shkon për shtat një princeshe.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here