Eva Longoria dhe Kate Del Castillo kanë pasur disa skena të nxehta lesbike në filmin e tyre më të ri me titull “Without Men”.

Filmi që tregon historinë e dy vajzave të cilat jetojnë në një fshat në Amerikën Latine, ku të gjithë meshkujt janë rekrutuar me dhunë nga një bandë revolucionarësh guerilë.

Dhe vajzave nuk u mbetet gjë tjetër përveç që të kërkojnë dashurinë tek femrat. “Ka qenë e vështirë për të dyja vajzat, të cilat janë ndier shumë nervoze gjatë xhirimit të skenave”, ka deklaruar regjisori i filmit Gabriela Tagliavini, por ka shtuar se ato ia kanë arritur mjaft mirë të realizojnë këto skena.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here