Aktorja, e cila e interpreton rolin shumë të suksesshëm të Gabrielle Solis, thotë që në sezonin tjetër do të jetë më familjare sepse tash ka më shumë gjëra të përbashkëta me serialin.

Eva, e cila është e martuar me sportistin Tony Parker dëshiron të ndjekë hapat e Gaby dhe të fillojnë një familje të veten.Jemi shumë të ngjashme me Gaby, sepse ajo dëshiron të ketë fëmijë, dëshiron të gatuaj, është e dhimbshme, ne vërtetë ne ngjasojmë”, tha ajo.

Eva (34) zbuloj lidhjen e saj me 27 vjeçar-in Tony, të cilët janë shokë shumë të mirë dhe janë të dashur.Ne jemi shumë shokë të mirë, me pëlqen shumë shoqëria e tij dhe jam e lumtur që jam e martuar më të”, thotë Eva.

Unë nuk mund të kërkoja më shumë, ne e respektojmë njeri-tjetrin shumë si çift dhe ai çka dëshiron më së shumti është që të me befason mua dhe unë vdes të jem e befasuar. Marrëdhënia jonë është më e fortë se kurrë dhe ne kemi kaq shumë kënaqësi së bashku”, ka përfunduar ajo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here