Eva Longoria dhe Eduardo Cruz kanë kaluar një vit shumë të nxehtë dhe të ngjeshur.

Por, ata i janë rikthyer sërish momenteve nostalgjike në bordin e një jahti privat në Majami.

Ekzaktësisht një vit më parë e njëjta panoramë është shfaqur mes çiftit kur sapo nisi historinë e dashurisë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here