Çka do që të vesh Eva duket perfekt edhe prej përpara por edhe prej pas. 

Figura e saj nuk ka mangësi ndërsa atë e ka dëshmuar edhe kur ka shëtitur në kombinim të thjeshtë, ku ka vënë në pah linjat dhe vithet e saja. Në bluzë të zezë të gjerë, hellanka dhe baletanka, Eva është dukur si  yll i vërtetë ndërsa si aksesuar të vetëm floku i saj, ngjyrë gështenje.

Ajo gjithmonë  është dukur bukur, pasi që edhe profesioni i saj, si aktore e suksesshme që është e kërkon nga ajo të duket e përkryer para ekraneve televizive.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here