‘Longari’ i ‘Familjës Moderne’ me fat, ja çfarë bashkëshortje të bukur ka Ilir Prapashtica është emri i aktorit të njohur me emrin artistik ‘Longari’ nga seriali ‘Familja Moderne’.

Ilirin jemi mësuar gjithëherë ta shihim duke aktruar në rolet e tij të cilat janë shumë argetuese por edhe mjaft të vështira.

Ai ndryshe nga ajo se si e njohim është në përditëshmerinë e tij, shkruan Gazeta Blic.
Prapashtica po ashtu ka një familje të mrekullueshme, të cilen asnjëherë nuk keni pasur rastin ti njihni.

Bashkëshortja e tij është një femër shumë elegante dhe e bukur.

‘Longari’ i ‘Familjës Moderne’ me fat, ja çfarë bashkëshortje të bukur ka

Në disa foto të përmbledhura njihuni me familjen e aktorit Ilir Prapashtica./GazetaBlic/

‘Longari’ i ‘Familjës Moderne’ me fat, ja çfarë bashkëshortje të bukur ka

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here