Bikini i bardhë, bark i sheshtë dhe forma perfekte trupore. Lola Ponce shfaqet shumë mirë në plazhet e Sicilisë.

Këngëtarja dhe aktorja duket shumë e qetë dhe për më tepër ajo është vetëm pas ndarjes me të dashurin e saj.

Këto kohë ajo ka qenë shumë e zënë më punë, dhe këto ditë të fundit të gushtit po i shfrytëzon për pak pushim.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here