Lindsay Lohan ndoshta sapo kishte vendosur një marrëdhënie normale me gjykatat dhe me aspektet financiare. Për të arritur këtu padyshim që e ndihmoi jo pak seti i fotove të realizuara nudo për revistën PlayBoy.

Tanimë Lindsay ka dalë shëtitje në Beverly Hills dhe ka rënë në sy fakti se nuk mbante veshur reçepeta.

Supriza tjetër? Në momentin kur është kthyer tek makina e saj Porsche Panamera ka gjetur jo një por dy fletë gjoba për parkim të gabuar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here