Lohan po shijonlirinëPas kryerjes së dënimit që lidhej me marrjen e drogës, alkoolit, drejtim mjeti në gjëndje të dehur,Lindsay Lohan tashmë po shijonlirinë.

Aktorja tashmë ndodhet në gjëndje mjaft të mirë shëndetësore, ndërsa tashmë ka filluar të shtojë kujdesin ndaj vetes. Lohan i’a doli mbanë të kryente dënimin që gjykata i kishte vënë pas një incidenti në 2012 dhe tani po shijon ca ditë pushimi.

28-vjeçarja ndodhet në Venecia, në vendin e origjinës së të parëve të saj. Pjesë e pushimeve ka qënë edhe pjesëmarrja në festën e “Art Biennale” në pallatin e St. Clamante në Venecia.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here