Lindsay Lohan është arrestuar pasi me automjetin e saj e ka përplasur një kalimtar në afërsi të një klubi nate në New York.

Aktorja problematike akuzohet se a ka goditur një 30-vjeçar derisa po e parkonte veturën e saj, Porsche Cayenne. Pas këtij akti LiLo ka ikur nga vendi i ngjarjes, mirëpo është arrestuar vetëm gjysmë ore më vonë.

Kalimtari nuk ka pësuar lëndime serioze, mirëpo me këtë vepër aktorja mund ta thyejë lirinë me kusht (pas vjedhjes së një gjerdani në vitin e kaluar) dhe mund të përfundojë në burg

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here