Lindsay Lohan ka shumë të përbashkëta me Elizabeth Taylor andaj regjisorët nuk kanë gabuar që ia kanë besuar pikërisht këtë rol.

“Liz & Dick” luan në këtë rol pas së paku pesë vjetësh që nuk ka marrë pjesë në ndonjë film.

Në disa pjesë që janë publikuar shihet Lindsay duke luajtur këtë rol në mënyrë perfekte, ku ajo përshkruan jetën e Elizabeth shumë mirë. Në stres dhe gjithnjë duke u munduar të largohet nga presioni medial.

‘E kam kuptuar tashmë jetën e Liz. Ajo ka jetuar gjithnjë duke u shikuar nga publiku. Ajo ka pasur një marrrëveshje shumë të qartë me stresin. Personalisht e kam kuptuar shumë mirë jetën e saj”, ka thënë Lohan.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here