Blake Lively dëshiron që të jetë “heroinë” për nipat dhe mbesat e saj.

Aktorja e filmit “Gossip Girl” është duke punuar shumë për t’u paraqitur sa më mirë në filmin “Sapphire”, që po punohet nga Green Lantern dhe ka kaluar disa orë ushtrime me anëtarët e cirkut “Soleil” për të ushtruar sa më mirë trupin.

E tërë ajo që dua është të jem një heroinë për nipat dhe mbesat. Dëshiroj që të jem një teze shumë e mirë. Regjisori po punon shumë.

Disa herë më duhet të jem 20 metra në lartësi dhe atje të sillem. Po punoj shumë sepse është një film i mirë. E bën këtë për 10 minuta dhe e shihni që edhe trupi i juaj ka nevojë për këtë gjë”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here