Në promovimin e filmit dokumentar të Fevziut për ish-diktatorin Hoxha, nuk mungoi edhe çifti Fatos dhe Xhoana Nano. Të shfaqur jo shumë shpesh në media kohët e fundit, ndryshimet fizike janë të parat që bien në sy.

Nëse menjëherë pas martesës tek të dy u vu re një shtim i lehtë në peshë, më pas u tha se çifti kishte filluar të merrej me pak aktivitet sportiv. Por sot ne shohim që çifti Nano ka kaluar në përmasa obeze.

Na vjen keq sidomos për Xhoanën, e cila kur u shfaq fillimisht në krah të ishkryeminsitrit, ishte një femër me linja shumë të mira.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here