Lohan është gjetur pa vetëdije të premten në një hotel në Marina del Rey – raporton TMZ.

Aktorja, e cila është duke xhiruar filmin “Liz & Dick”, kishte bërë rrëmujë pasi dikush nga personeli i hotelit nuk ka mundur ta zgjojë dhe është thirrur ndihma e shpejtë.

Pas intervenimit të ekipit mjekësor, LiLo është zgjuar dhe është konstatuar se gjithçka është në rregull me të (duke mos dhënë detaje), prandaj nuk është dërguar në spital.

Sipas njoftimit, aktorja menjëherë është kthyer në vendxhirim.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here