Lindsay Lohan i quan shumë gjëra jo të këndshme, etiketimi që kalon kufirin… është “provokues”, dhe burimet e afërta me të thonë se ajo ka kontaktuar CNN për përdorimin e fjalës shumë të keqe për të përshkruar atë.

“Lili ishte ‘tepër e mërzitur’ pasi pa emrin e saj në ‘Showbiz Tonight’ të CNN si një nga personat e famshëm më provokues të vitit 2010.

Lindsay ishte në top 5, së bashku Miley Cyrus, Mel Gibson and Charlie Sheen, por Lady Gaga mori çmimin e parë”, thanë për mediet amerikane burime të afërta me Lindsay.

As Lindsay nuk e di çka do të thotë provokuese… apo ishte e mërzitur që humbi nga Gaga.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here