Nuk mund të qëndrojë larg problemeve Lindsay Lohan. Aktorja amerikane është parë nga më shumë se një dëshmitar si personi që dyshohet se ka kryer vjedhje në një shtëpi në Hollywood. 

Sipas ueb faqes TMZ, që e transmeton BW, aktorja nuk është akoma e dyshuara kryesore, por ka reaguar në një mënyrë duke detyruar të tjerët të dyshojnë tek ajo.

Lindsay po merrte pjesë në një party në një shtëpi dhe aty janë vjedhur nga banesa dy orë dhe një palë syze të kushtueshme, në vlerë të përgjithshme prej rreth 100 mijë dollarë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here