Linday Lohan ka aksidentuar një fotograf, ndërsa i ka dhënë gaz makinës për të evituar një shkrepje aparati.

Lohan së bashku me asistentin e saj po largoheshin me një makinë BMw 650, ndërsa fotografi ndodhej prapa makinës.

Ngjarja ndodhi prapa hotel “Cafe” në Los Angelos, sipas faqes së internetit TMZ.

Fotografi ka pësuar dëmtime në dorë dhe në këmbë, ndërsa makina ka ikur pa u kthyer mbrapsht.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here