Por shikoni këto këpucë që ka veshur zonja Rama.

Janë shumë elegante sigurisht, të kombinuara shumë mirë me veshjen e saj, dhe kanë një gjë tjëtër: takat e tyre janë shumë të lartë.

Kjo ndoshta bëhet edhe për shkak të gjatësisë së kryetarit të PS, Edi Rama dhe zonja Rama do të përshtatet me gjatësinë e bashkëshortit të saj. Ndërkohë, përvecse janë me taka shumë të larta, dhe në pjesën e përparme ato janë po ashtu disa centimetra të ngritura nga toka.

Që do të thotë, se Linda tani nuk do të përdorë këpuce me taka të ulta, do të duhet ti përshtatet shumë mirë kryeatrit të Partisë Socialiste. (Bluetooth)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here