LindaLinda Halimi, përpos që është këngëtare dhe këtë profesion po e ushtron më shumë dëshirë edhe në Shtetet e Bashkuara ku po bashkëjeton me të fejuarin e saj me ngjyrë Big D, Ajo është edhe një besimtare e devotshme e fesë islame.

Linda për momentin është në Atlanta ku ka organizuar një koncert përderisa ka fituar edhe një garë si këngëtarja më zërin më të mirë, mirëpo përvec këngës këngëtarja ka edhe dicka që e përjeton në mynyrën më të mirë të mundshme.

“Namazi = ndjesia më mahnitëse në univers. Elhamdulilah (Falënderimet i takojnë Zotit)”, ka shkruar ajo në njërin prej profileve të saj në Facebook.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here