I është dashur “photoshopi” që të duket më e dobët dhe e veshur si modele. Linda Morina ka prerë fytyrën e modeles duke e vendosur të veten aty. /Gazeta Express

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here