Linda Morina ka shpikur një fjalë të re Linda Morina është një nga personazhet më kontravers që qarkullon në rrjetet sociale.Ajo është enjohur për këngët saja të vecanta, fotot provokative si dhe idetë e saj mbi problematikat e ndryshme sociale.

Tashmë Linda i ka shtuar edhe dicka tjetër ‘markës’ së saj, neologjizmat (fjalët e shpikura).

Psh Linda në postimin e saj të fundit, teksa tregon se ditëlindja e sah është me 15 maj, ajo përdor fjalën “ditëpjellje” në vend të “ditëlindje”.

Neologjizmat e saja janë shumë larg atyre të të madhit Ismail Kadare, mirëpo rëndësi ka që ta provosh.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here