Edhe pse është deklaruar publikisht se kombi ka një rëndësi të madhe për të dhe po ashtu ka kënduar shumë fytyra të njohura me telat e çiftelisë, nuk heziton që të ndjekë edhe “trendet” e pozimit me gjoksa jashtë dhe me veshje provokuese, shkruan revista “Kosovarja”.

Në këtë ditë të madhe për çdo shqiptar, edhe ajo ka uruar përmes llogarisë së saj në “Facebook”, por duke mos lënë anash zbulimin e gjoksit në të cilin ka bërë shqiponjën me duar.

Sigurisht se këtë frymëzim e ka marrë nga shoqja e saj, valltarja e njohur Kallashi, e cila ishte shfaqur e tëra nudo me shqiponja në gjoks.7

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here