Linda Jarani, mirëmëngjesi nga pylli Aktorja e njohur që luan te seriali “O sa mirë”, Linda Jarani e ka nisur ditën me sport.

Nga një pyll i gjelbëruar, Linda uron mëngjes të mirë për shoqërinë e saj duke u shfaqur mjaft sportive dhe me stil.

Format e saj trupore lehtë është ti dallosh se janë në formë pasi që shkodranja e “O sa mirë” është e përkushtuar ndaj sportit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here