Linda Halimi  shprehet “E di që jam e çmendur, dhe dua të vazhdoj në këtë rrugë… Unë nuk jam e zakonshme, kështu që mos prisni të jem”.

Kështu ka shkruar këngëtarja Linda Halimi në mesazhin që i ka bashkangjitur një fotografie të re të postuar në profilin e saj në Facebook.

Me një ‘tiketë’ mbi gjinj, ajo shkruan “E Censuruar”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here