Linda Halimi se bashku me Norën ka përfunduar një këngë, ka dalë një realizim shumë i bukur, që bëhet edhe më interesant nga pjesëmarrja e këngëtarit amerikan me ngjyrë, BIG D, i cili do të këndojë anglisht.

Ata do ta prezantojnë sot këngën e tyre gjatë spektaklit “E diela shqiptare” në “Tv Klan” dhe do të shfaqen si një treshe shumë e veçantë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here