Ishte vetëm 16 vjeçare në momentin kur mori pjesë në audicionet e “The X Factor”. Por, Amelia Lily tanimë është në një tjetër moshë dhe plot 18 vjeçe.

Pop starja ka festuar me miqtë kapërcimin e moshës së lejuar për pije alkolike dhe ishte në klubet e natës në Londër.

Gjithçka ka shkuar mirë sa i takon festimeve por edhe fotografët kanë patur një dhuratë ekspozimin prej saj të të brendshmeve ndërsa lëvizte nga makina.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here