Këngëtarja Lily Allen është shtatzënë shkruan – The Mirror.

Në nëntorin e kaluar, ndërsa sipas njoftimeve, në dhjetorin e ardhshëm ata do të bëhen sërish prindër.

“Lily ka filluar t’u flasë miqve të saj rreth shtatzënisë dhe të gjithë të afërmit e saj janë shumë të entuziazmuar për të’.

“Ka ndodhur papritur, por Lily dhe Sam janë të lumtur. Të dyve u pëlqen roli i prindit dhe kanë dashur që ta zgjerojnë edhe më shumë familjen e tyre”, ka thënë një burim.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here