Lily AllenLily Allen mund të vuaj nga pagjumësia por duket se këngëtarja ka gjetur një mënyrë romantike për të kaluar zgjuar netët e saj.

Këngëtarja e këngës “The Fear” i ka treguar shokëve të saj sot në Twitter së është duke kërkuar ta bleu një mjet erotik të quajtur “Orgasmatron”, që nxit orgazmën.

Lily ka shpalosur edhe zhgënjimin e saj për dy javët që do të vinë.

“A e di dikush se ku mund të gjej një Orgasmatron? Me duhet të gjej një para 10 shtatorit?”, ka thënë ajo.

Fatkeqësisht ajo nuk ka gjetur përgjigje.

Mjeti i famshëm përdoret për ta larguar stresin, nxitur orgazmën dhe për të bërë mesazhe të kokës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here