Lil Vlora pushime me familjen në Turqi! Ish repistja e njohur tetovare tashmë po qëndron larg muzikës por jo edhe larg jetës luksoze. Ajo me bashkëshortin dhe djalin e saj po qëndrojnë me pushime në Turqi, ndërsa është në muajin e pestë të shtatzanisë.

Edhe pse shtatzënë dhe nënë e një djali, Vlora duket në superformë sa që shumë femra mund t’ia kenë lakminë për fizikun e mirëmbajtur.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here