Libi rrezitet para shtëpisëLiberta Spahiu po bëhet gati për një verë të nxehtë.Prezantuesja e njohur televizive ka filluar të marrë ngjyrë.

Herët për pishina dhe për deti, por Liberta e ka shfrytëzuar këtë kohë me diell shumë mirë për tu relaksuar.E zhveshur në bikini, Libi tregon edhe trupin e saj në formë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here