Liberta Spahiu prezanton prindërit në 45 vjetorin e martesës së tyre Liberta Spahiu njihet si një prej prezantueseve më atraktive të skenës televizive kosovare.

Bukuroshja e njohur u shfaq sërish atraktive, por në krah të prindërve të saj.

“Këta dy këtu sot e kanë as më pak e as më shumë se 45 vjetorin e martesës”, ka shkruar Liberta në foton e postuar në rjetet sociale të saj.

Liberta duket e lumtur që gjendet ende në krah të prindërve dhe që të gjithë jetojnë të lumtur, ndonëse vet Liberta nuk është e martuar.

Liberta Spahiu prezanton prindërit në 45 vjetorin e martesës së tyre

Prezantuesja rrjedh nga një familje intelektuale, pasi që babai i saj Besniku, është një prej profesorëve më të njohur të shkencave Psikologjike në disa universitete në vend dhe rajon.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here