Liberta Spahiu ndryshon pamjen Liberta Spahiu ka realizuar një ndryshim në pamjen e saj.Liberta, që nuk është nga ato që eksperimentojnë shumë, këtë herë i ka shkurtuar pak flokët dhe e ka ndërruar modelin e tyre.

Liberta ka pëlqyer që këtë ndryshim në dukje, ta promovojë në Instagam, para se këtë gjë ta bëjë në programin e saj “Prive”.

Liberta prerjen e flokëve ja ka besuar Kacit, frizerit që zakonisht kujdeset për pamjen e saj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here