Liberta Spahiu thotë se mashkulli “ideal” duhet të jetë në radhë të parë i sigurt, pastaj ta dojë vetëm Libertën dhe pse jo të ketë pak para. “Mashkulli im… I sigurt në vete, i zgjuar, me humor të mirë dhe i gatshëm të më takojë vetëm mua.

Pa ngurrim. Nëse është edhe pak me para, s’do të ishte keq”, ka thënë bukuroshja për media. Modelja nga Kosova, e cila po ashtu është edhe prezantuese e motit në Klan Kosova, ka folur edhe për dallimet mes dy këtyre dy profesioneve të saj.

“Modelja ecën, moderatorja flet. Të dyja e kanë të përbashkët vetëm një gjë. Pamjen”, ka thënë ajo. Liberta së fundi tha se ajo do të heqë dorë nga modelini për shkak se kjo më nuk i jep ndonjë ndjenjë të veçantë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here