Liam Gallagher dëshiron të dalë dhe të argëtohet me Princin Harry dhe shton se ai do të dehej dhe do të zhvishej lakuriq “çdo natë” nëse do t’i takonte familjes mbretërore.

Frontmeni i grupit “The Beady Eye” dëshiron të dalë nëpër klube me princin, i cili së fundi u fotografua lakuriq në një dhomë në Las Vegas duke u argëtuar me një femër. Rokeri thotë ai do të pinte dhe zhvishej çdo natë.

“Do të doja të argëtohem me Princin Harry. Ai është cool. Nëse do të isha princ me flokë të kuqe dhe i treti në radhë për Frontin, do të pihesha dhe do të zhvishesha çdo natë. Vetëm për hir të kësaj”, ka thënë Liam.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here