Liam & Noel GallagherLiam Gallagher nuk flet me vëllanë e tij dhe bashkanëtarin te grupi “Oasis”, Noel, sepse ai nuk e pëlqen atë.

Dy vëllezërit, të cilët këtë fundjavë do të paraqiten me grupin e tyre në Festivalin britanik “V”, komunikojnë me njëri-tjetrin vetëm atëherë kur gjenden në skenë.

“Atij nuk i pëlqej unë dhe as ai nuk më pëlqen mua, është e thjeshtë. Ai nuk më ka thënë asgjë se çfarë mendon këtë vit. Tani për tani nuk kemi asgjë për t’i thënë njëri-tjetrit”, ka thënë Liam.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here